Bezoek voor meer informatie over NIVEKO en haar producten de officiële website www.niveko-pools.com

NIVEKO MONOPOOLS

NIVEKO s.r.o. –

Meer dan 20 jaar ervaring, 70 gekwalificeerde werknemers, meer dan 450 gerealiseerde projecten per jaar.

 

In de loop der tijd heeft NIVEKO het vertrouwen van klanten in heel Europa weten te winnen. Dankzij de continue monitoring van trends en het gebruik van de nieuwste technologieën staat NIVEKO synoniem voor hoogwaardige zwembaden zonder concessies.

 

Het brede portfolio omvat de skimmerzwembaden TOP LEVEL met een verhoogde waterspiegel en verschillende soorten overloopzwembaden, die beeldbepalend voor NIVEKO zijn geworden.

De basisuitvoering MULTI is uitgerust met een rooster van pvc of natuursteen. Designoplossingen omvatten de varianten met een oneindige overloop INFINITY, die geschikt zijn voor verschillende soorten terrein. De individuele oplossing ADVANCE maakt gebruik van natuursteen. Bij het minimalistische concept van EVOLUTION schept de overgang tussen de waterspiegel en de omgeving de indruk van een doorlopend oppervlak.

 

Het overloopzwembad UNDERFLOW vormt een zeer individuele oplossing, waarbij het water onder de vloer wegstroomt en een rand of uiteinde van de overloopgoot overbodig wordt.

Nog één stap verwijderd van uw NIVEKO MONOPOOL zwembad
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag direct uw offerte aan!