HERMES POOLHOUSE, TUINHUIS EN SCHUTTINGENDe tuinhuizen zijn gemaakt van sandwichpanelen. Geïsoleerd, duurzaam en onderhoudsvrij in tegenstelling tot de uit hout vervaardigde tuinhuizen.

 

 

Leverbaar in een groot scala aan kleuren, zodat het past in elke omgeving.

 

De deur- en raamposities zijn zelf te bepalen. Het tuinhuis is uitbreidbaar met een overkapping/luifel, eventueel voorzien van zijwanden.

RAMEN & DEUREN ZOALS U ZE ZELF WENST ...We hebben in onze assortiment verschillende deuren en ramen voorzien van dubbelglas.
Enkele- en dubbele deuren zijn in verschillende maatvoeringen en kleuren beschikbaar.

Ook onze ramen “draai kiep”, “klepraam” of “vast” zijn in verschillende maatvoeringen en kleuren beschikbaar.

UNIEK IN ZIJN KLASSE !


De moderne tuinhuizen met overkapping van Hermes zijn volledig op maat samen te stellen. Net als de tuinberging kan ook hier het dak met of zonder overstek uitgevoerd worden.

Hermes tuinhuizen met overkapping worden gemaakt met de EPS sandwichpanelen van Hermes Isolatie waardoor uw tuinhuis onderhoudsvrij en geïsoleerd is. Bovendien ontstaat er binnen geen condensvorming zodat uw spullen niet gaan roesten. 

Onderhoudsvrij

Onze tuinhuizen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Enkel de hemelwaterafvoer bladvrij houden en indien nodig met een natte doek de wandpanelen schoonmaken.

Duurzame materialen

Onze materialen zijn Cradle to Cradle. Het betekent dat de grondstoffen die gebruikt worden, volledig hergebruikt kunnen worden, zonder hun waarde te verliezen.

MODULAIR systeem

U kunt uw tuinhuis geheel naar wens samenstellen. Bepaal zelf de afmetingen, de kleur en het aantal ramen & deuren. Vraag één van onze dealers naar de mogelijkheden!

Volledig geïsoleerd

Door de EPS sandwichpanelen zijn onze tuinhuizen geïsoleerd. (volledig indien u ook kiest voor een vloer van panelen). In ieder geval roesten uw spullen niet.

Nog één stap verwijderd van uw droom poolhouse
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag direct uw offerte aan!